Kako osvojiti osobu Škorpiju u horoskopu

Posted on July 7th, 2013 by admin

Ako se pitate kako zavesti ili osvojiti muškarca ili ženu Škorpiju u horoskopu prvo morate dobro poznavati osobine ljudi rođenih u ovom horoskopskom znaku.

Kada su u pitanju osobe rođene pod znakom Škorpija u horoskopu treba naglasiti nepredvidljivost osoba rođenih u ovom znaku.
Postoje određene stvari kojih morate da se držite sa Škorpijom. Prvo, uzimajte ih za ozbiljno. Njihov ponos reaguje na laskanje nepodeljene pažnje. Bez obzira šta osoba Škorpija u horoskopu kaže ne suprotstavljajte se jako tome. To ne znači da treba da budete licemer. Škorpija ima izuzetne moći intuicije koje se graniče sa magijskim, i mogu da prodru u vaše stvarne misli. Kako bilo da bilo, vrlo su podložni komplimentima i neće se cimati i na najočiglednije – čak i ako ih to ne zavarava. Ne štedite na komentarima o oblačenju (obično izazovno da bi prikukli pažnju), kako su lepi, kako je pametan u razgovoru. Kada napravi šalu, smejte se, jer će se uvrediti ako se ne nasmejete. Probajte da previdite njegove mane. U stvari, probajte da ih tretirate kto vrline: tj. “Volim ljude koji znaju šta misle, “Nikada nisam video nekoga ko te je pobedio u raspravi”, ili toliko si muževan, dragi.” Ne predlažite odlazak u pozorište ili na dugu vožnju ili na stvarno veselu žurku. Probajte da sedite kući, slušate omiljenu muziku, i bolje ćete napredovati.

Uvek tražite savet.
Nikada ne predlažite da se uradi nešto što se ne svida Škorpiji. Morate da prelazite više od pola puta da bi odnos bio na ravnoj nozi. Prihvatjte premisu da Škorpija sve zna malo bolje od bilo koga, i na pravom ste putu ka Škorpijinim osećanjima.

Budite osećajni.
Škorpiji treba mnogo naklonosti i znaće da vam se oduži. Iznad svega, posvetite pažnju samo Škorpiji, muškoj ili ženskoj, jer će inače postatt ljubomorni, uvredjeni i ogorčeni.
I slozite se sa svakim Škorpijinim planom.

Oni ne vole da im se suprotstavljaju, i donosiće samo sitne amandmane na svoje izrečene ciljeve. Kada izlazite sa ženom Škorpijom, budite laki na džepu. Ako vas pozove na večeru, ponesite flašu skupog, retkog šampanjca. Kada pokušavate da osvojite muškarca Škorpiju, budite izazovni. Nosite odeću koja vam istiće gradju, stavite parfem koji najviše izludjuje. Pamtite da sa Škorpijom ne možete da budete koketa.

Pokloni?
Za muškarca ili ženu, probajte sa egzotičnim nakitom, na primer meksičkom ili afričkom ogrlicom. Škorpije vole da ugadjaju svojim telima. Dajte im nešto smelo i senzualno od odeće: crne kožne čizme upadljiv kaiš sa dragim kamenjem. Jednom kada vam je veza sa muškarcem Škorpijom poodmakla, poklonite mu ogrlicu od čistog zlata. To je poslednji krik muškog nakita i savršeno odgovara muškoj Škorpiji. Za ženu Škorpiju, probajte sa mindjušama od topaza. Topaz je Škorpijin srećni kamen, i teške minduše izazivaju erotsko uzbudjenje kada im dotaknu vrat.Kada izlazite na večeru, predložite restoran sa morskom hranom. Omiljena hrana Škorpija je jastog. Škorpijinom romantičnom raspoloženju će pomoći ako je atmosfera zavodljiva. Prostrite pokrivače na pod, upalite tamjan, pustite romantične pesme.

To su neki osnovni saveti kako da osvojite Škorpiju u horoskopu napravleni prema osobinama ovog znaka.Posle prvih koraka sve će vam biti jasnije i po istom obrascu možete ići dalje.


Posted in Slaganje horoskopskih znakova | Leave a comment