Vaga horoskopski znak

Posted on November 20th, 2012 by admin

Ovaj znak odnosi se na sve ljude koji su se rodili od 21.9 do 21.10.

Osoba u znaku Vage kao stvorena je za komunikaciju sa ljudima. Ona postizanjem balansa u svakodnevici spoznaje sebe samu. Spoznaje svoje mane, u dubini svoje duše. Vaga je borac za pravdu. Odlučuje u skladu ličnih težnji i zamisli koje su povezane sa njenim manama, vrlinama i inteligencijom.

Vaga treba da raspolaže jasnim principima, kojima se vodi i u ophođenju sa okolinom. Mada, Vaga neće biti nagrađena za takav stav, zato što u borbi za pravdu, uvek se nekome manje ili više zameri, zato što ni dogovor nije rešenje koje će sasvim usrećiti sve. Smatra se da se zato Vaga najlošije snalazi u ovoj sferi života.

Vaga je sposobna da realno i neutralno promisli, stoga je i sposobna za dogovor. Vagi nije nimalo lako da odluči, zato je nemojte prisiljavati da se izjasni što pre, zato što će svakako napraviti grešku. To odugovlačenje sa odlučivanjem povezano je sa analizom svih faktora. Vaga nije nesposobna, već se boji greške. Akcentovanje stavova sposobnost emocija čini manjom. Balans emocija kod Vage vrlo neretko biva narušen.

Osobe u ovom znaku većinom nisu naročito srećne i zato su zadovoljne sa time što imaju. Prijateljstva sa Vagom su većinom dragocena. Što se tiče ljubavnog stanja Vage, varira od velikih uspeha do totalnih neuspeha, zato što se vrlo jednostavno zaljube u osobe koje nisu za njih. To donosi velike neprilike. Vezano za brak i zajednički život – stalno ”mute”, tako da ni sa sobom nisu načisto koliko im je stalo do te osobe. Vagu najbolje opisuje blagost, kulturno ponašanje, ljubav prema druženju i najveća simpatija prema sebi samom.


Vagi prija kada oseti da je volite, prija joj flert, druženje. Uzbuđuje je kada vidi privlačan donji veš, posebno kada se odeća ispod koje je providi. Vaga nije nekulturna. Većinom, i kada joj se neko svidi, Vaga neće načiniti početni korak – nečim treba da bude podstaknuta. Iz tog razloga, ukoliko uvidite da joj se sviđate – rizikujte i načinite početni korak ali pažljivo, da bi se izbegle neprijatne situacije. Centar erogenih tačaka Vage je na slabinama i struku – možete da dotaknete tu regiju, zagrljajem nije naročito oduševljena.
Najviše uživa u plavoj i pastelnim bojama.
Reč je o pozitivnom polaritetu, kardinalnom kvalitetu, vazdušnom elementu, Veneri kao planeti vladanja, osnovnom izrazu ”ja balansiram”. Radost pronalazi u žadu i safiru. Kontra – znak je Ovan.

Muškarac Vaga veoma drži do svog izgleda. Nikada neće otići na sastanak sa ženom koja mu se sviđa, a da se pre toga nije maksimalno doterao. Tretiraće Vas kao kraljicu, ponašaće se kao kavaljer, kupovaće Vam poklone i laskati Vam.

Žena Vaga je veoma šarmantna. Prijaće joj ukoliko uoči da Vam se sviđa. I mada neretko deluje kao distancirana, Vagi veoma imponuje kada primeti da fascinira ljude i ostavlja ih bez daha svojom lepotom i pojavom. Kako je vrlo šarmantna muški pol pridobija jednostavno, ali joj,posebno u godinama mladosti, smetaju navalentni i naporni. Zgražava se nad nekulturom, pa se neretko desi da i odgovori na nekulturan način, ako je ugrožena.


Posted in Horoskopski znakovi | Tagged , , , | Leave a comment