Ovan horoskopski znak

Posted on November 11th, 2012 by admin

Ovim znakom obuhvaćene su osobe sa datumom rođenja od 21.3 do 20.4.

Ljudi rođeni u znaku Ovna poseduju takmičarski duh. Pasivnost i kolotečina su Ovnu strane. Ovan srlja i ne zaustavlja sve dok mu se to ne obije o glavu. Nikada nespreman, pasivan niti nemoćan! Njegove karakteristike su dinamika, brzina, neustrašivost, impulsivnost, doslednost, borbeni duh pa ponekad čak i agresivnost. Neprestano korača unapred ne plašeći se da bi to moglo da donese nešto loše. Ne plaši se ničega i ne želi da se ograničava. On je lider, ne postoji ništa pred čim bi se on zaustavio. Priželjkuje da se o svemu on pita i da ostvari fascinantne rezultate, mada sve što započne uglavnom ostane urađeno ”do pola”. Plahovito ga obuzme ljutnja, ali ne prođe puno vremena dok se ne smiri i uvek iznova tako. Pravi uvek nove planove, pa ranije započeti planovi neretko ostanu nerealizovani. Nikada pasivan, stalno srlja ponekad i nepromišljeno – zato se neretko uvaljuje u neprijatne situacije, on je nepopravljivi avanturista. Ukoliko imate problem, poverite se Ovnu – on se neće ustručavati da Vam pomogne.


Strastvenog je duha, uživa u divljim strastima – to je za njega nezamenljivo. Lakše će ga osvojiti seksepilno odevena žena koja iskušava njegovu samokontrolu. Ali, ne treba ga provocirati niti se poigravati sa njim, zato što u takvim slučajevima reaguje burno i nemoguće je umaći mu. Glava je regija erotičnih tačaka Ovna.

Najviše vole crvenu i belu boju. Radi se o kardinalnom kvalitetu, pozitivnom polaritetu, vladajućoj planeti Mars, vodenom elementu, glavnom izrazu ”ja jesam”. Sreću im donosi dijamant. Kontra – znak je Vaga.

Muškarac Ovan

Muškarac Ovan je po prirodi šarmer. Po očima mu možete prepoznati da je video ženu sa kojom bi hteo nešto više od poznanstva. Neće čekati povoljniju priliku da priđe ženi koja mu se svidela, već po principu ”odmah i sada”. Neposredan je, zavodljiv i odlučan. Zabavljaće Vas upečatljivim pričama iz svog života, hvaliti se sportskim uspesima – dokle god ne izrazite želju za ponovnim viđenjem, i to u što skorijem roku.

Žena Ovan

Žena Ovan je isto tako neposredna, daće sve od sebe da pridobije muškarca koji joj se sviđa. Može imati pomalo navalentan stav prema čoveku prema kome oseća simpatije. U slučaju da joj se sviđa muškarac koji joj se udvara, najpre će se potruditi da mu zagolica maštu, a tek potom prihvatiti vezu. U slučaju da joj niste zanimljivi, to će Vam neposredno pokazati. Prema tome, sa ženom u znaku Ovna uvek znate na čemu ste.

Više o ovnu pogledajte ovde.


Posted in Horoskopski znakovi | Tagged , , , | Leave a comment