Lav horoskopski znak

Posted on November 18th, 2012 by admin

Ovaj znak uključuje sve ljude koji su na svet došli od 22.7 do 22.8.

Lavu je prioritet – biti neko i nešto, biti ostvaren. Neretko u svojim ciljevima i uspeva – ume sa rečima i kreativnost mu je jača strana. Voli da bude primećen po dobrom.

Osobu u znaku Lava stalno morate da zasipate pohvalama (čak i više nego što zaslužuje). Obožava da o svemu donosi odluke. Neretko mu se zbog toga protive ljudi iz okruženja, pa Lav burno reaguje. Treba znati da će on, u većini slučajeva ostvariti svoj cilj – bez obzira na to kakvim ga drugi smatrali. Zbog kompleksa, Lav neretko postaje i vrlo teška osoba, što najčešće trpe članovi njegove porodice. Zbog nepokolebljivosti i čvrstog stava on ima dobru narav i razume druge, ali samo ako je ostvaren.

Osoba u znaku Lava je ustvari dobrica i sve one koji mu pruže podršku i to mu i neopozivo dokažu – poštovaće i pružaće im pomoć.
Lavu je neophodno da okolina njegove sposobnosti nagradi poštovanjem i vernošću, mada mu se nerealne zamisli neretko obiju o glavu. Zbog toga Lav koji je neostvaren izgleda i tužno i smešno u isto vreme.
Okolina ga veoma voli, zato što je ustvari dobar i sposoban da pruži pomoć kome je potrebna. Krase ga neustrašivost i optimizam. Iz tog razloga pobede sve nedaće. On nije ”sitna duša” iako je egoista.


Ubeđen da je savršen, najsposobniji, neprevaziđen, jednom rečju – sujetan i zbog toga morate voditi računa – Lav misli da nikad ne može napraviti grešku. Obožava skupocene stvari i komfor. Lav dosta dobro ostvaruje svoje ciljeve i u poslu. Misli da mu svakako pripada pozicija vodećeg, a od ostalih očekuje da sve rade po njegovim naređenjima, bez pogovora. Zato loše reaguje na sve one koji ga ne cene i ne izvršavaju njegove naloge. Vezano za emocije, voljenoj osobi pruža strast i toplinu, mada su mnogi Lavovi nažalost neostvareni po ovom pitanju.

Ako želite da zavedete Lava, to ćete postići – pohvalama na njegov račun, i više nego što biste to ralno činili. To je jedina tehnika.
Sve što kažete moraćete i da sprovedete u delo i date dokaze – da dozvolite da uživa u Vašem telu na način na koji želi. Mada, i on će to dozvoliti Vama – obožava trenutke nežnosti i masiranje. Češite ga blago po leđima (pored krsta,središte njegovih erogenih tačaka), mada povedite računa – dešava se da utone u san.

Lavom vlada Sunce. Kada je reč o bojama, najviše voli narandžastu i zlatnu. Sreću im donose rubini. Kontra – znak je Vodolija.
Radi se o pozitivnom polaritetu, fiksnom kvalitetu, vatrenom elementu, glavnom izrazu ”ja želim”.

Muškarac Lav daće sve od sebe da Vas fascinira još prilikom prvog sastanka. Govoriće o diplomama i medaljama iz škole, vezano za sport kojim se bavi. Neće izdržati da Vam ne ispriča koliko ga vole deca svih njegovih komšija. Ukoliko se desi da mu postavite pitanje šta je u horoskopu, bez sumnje odgovor će biti u stilu ”Da li je moguće da to nisi shvatila?” Njegovo kavaljersko ponašanje i činjenica da svi gledaju u Vas dvoje – sasvim dovoljno da se osećate kao kraljica kada ste u društvu Lava.

Žena Lav ostavlja bez daha svojim izgledom, hodom i ponašanjem. U tome se vidi i malo njenog preterivanja, ali će Vam se neopisivo svideti i fascinirati Vas. Ponaša se kao kraljica, kod nje je to uobičajeno. Imponuju joj uzdasi svih muškaraca kojima se sviđa, ali stupiće u vezu jedino ukoliko misli da zaslužujete njeno vreme i trud.


Posted in Horoskopski znakovi | Tagged , , , | Leave a comment