Dnevni horoskop za 8.april 2013

Posted on April 7th, 2013 by admin

Ovan: Bitno je da održite status koji imate u kolektivu, borite se marljivim radom i zalaganjem! Niste zadovoljnim postignutim, ali ni Vaše kolege nemaju mnogo bolji učinak. Uplašeni ste i brinete, imate osećaj da Vas partner zapostavlja.

Bik: Nepoverljivi ste i najviše verujete svom viđenju situacije na radnom mestu. Ali, umorni ste i nedostaje Vam energije da doprinesete zacrtanim idejama. U nedoumici ste vezano za osobu koja Vam signalizira flert. Krijete nešto od partnera.

Blizanci: Budite oprezniji u svojim izjavama – birajte reči. Na radnom mestu se dešava nešto u šta niste sasvim upućeni. Neumoljivi ste prema partneru ili osobi čije ste simpatije osvojili.

Rak: Mogli biste da izađete u susret kolegama, ali ne na svoju štetu – svako mora dati svoj predviđeni doprinos. Budite kolegijalni, ali držite se svojih principa. Osoba koju volite Vas trenutno podvrgava nekoj vrsti testa. Dajte sve od sebe da prekinete monotoniju.

Lav: Propagirate lične profesionalne planove. Pristupite proverenoj profesionalnoj metodi. Potražite pomoć kolega sa autoritetom. Neko Vas potajno posmatra sa simpatijama. Osoba koju volite daje sve od sebe da Vas maksimalno podrži.

Devica: Kod proverenih izvora raspitajte se o pojedinostima vezano za poslovni poduhvat koji je ponuđen. Stimulišete kolege na bolji rad i potencirate alternativu koja je najisplativija. Na emotivnom planu, moguće su manje oscilacije. Želite da kažete sve što mislite.
Lakomisleno upuštanje zabavu moglo bi da Vas košta.


Vaga: Kolege se slažu sa Vašim viđenjem situacije, što uliva optimizam. Bitno je da na toj uspešnoj lestvici i ostanete. Partner danas neće biti u mogućnosti da izađe u susret Vašim željama. Malo sačekajte i videćete da će sve biti kako treba. Ne treba da brinete.

Škorpija: Suočavate se sa prilično komplikovanim poslovnim poduhvatom. Najradije biste ga ostavili za neko drugo vreme, ali to je sada nemoguće. Problemi sa posla će se odraziti i na ljubavnom planu, pa bi bilo dobro da se ne upuštate olako u rasprave.

Strelac: Izvesni poslovni sastanak će imati fenomenalan ishod. Pristanite na ponuđenu alternativu – pokazaće se kao isplativa. Partneru ukažite više razumevanja i ljubavi. Mislite na ono što oboma odgovara.

Jarac: Nijedna sitnica ne može da Vam promakne. U stanju ste da odlično razmotrite sadašnje stanje. Objektivni ste, iako kolegama izgledate pomalo zamišljeno. Previše sumnjate u partnera i stvarate bespotrebnu nelagodu.

Vodolija: Nudite odlične solucije, ali izvesni kolega unosi nervozu i osporava Vas. Pokažite razumevanje i za to. Kolegama izgledate uzrujano i nervozno. Što se tiče ljubavi, postoji neko o kome ste stvorili nerealnu sliku.

Ribe: Proučavate dobijene sugestije koje su bitne za profesionalni dogovor. Plašite se da kolege nešto kriju od Vas, ali postupate u skladu sa principima. Distancirajte se od osobe koja se poigrava Vašim osećanjima i koja je dokazala da ne treba da joj ne treba verovati.


Posted in Dnevni horoskop | Tagged , , , , | Leave a comment