Dnevni horoskop za 6.februar 2014

Posted on February 5th, 2014 by admin

Ovan: Ponekad Vasa samovolja u ophodjenju prema saradnicima ili preterana energicnost u postupcima, deluju iritirajuce na okolinu. Zbog toga Vas prate negativni komentari ili reci kritike. Nemojte dozvoliti da Vas neko kompromituje u drustvu saradnika. Partner nema dovoljno razumevanja za Vase emotivne potrebe, tako da ne obraca posebnu paznju na Vase negodovanje ili neraspoozenje.

Bik: Ukoliko Vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili prakticne sposobnosti, pronadjite sebi i odgovarajuceg »suparnika«. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sacuvate pozitivnu orijentaciju. Mozda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti Vas »san o velikoj sreci«, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijanosti u emotivnom zivotu.

Blizanci: Nemojte dozvoliti da neko preuvelicava Vas neuspeh ili da Vas kaznjava zbog neizmirenih racuna. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sacuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima. Zaboravite na neke neobicne ili avanturisticke ideje, koje mogu da iskomplikuju Vas ljubavni odnos i »miran san«. Nije svaki izazov vredan rizika.

Rak: Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pazljivije analizirajte svoje saradnike i nove dogadjaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u necijim ocima moze da izgleda kao negativna osobina. U pokusaju da pravilno resite neke nove emotivne dileme koje imate, oslonite se na svoju intuiciju. Cesto nije sve onako, kao sto na prvi pogled izgleda.

Lav: Imate utisak da neko drugi cesce dolazi do glavnog izrazaja ili da odredjuje nova pravila poslovnog ponasanja, sto se negativno odrazava na Vasu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste, uvek postoji izlaz i dobro resenje. Partner deluje raspolozeno, vazno je da postoje dobre namere koje Vas emotivno zblizavaju. Potrebno Vam je necije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.

Devica: Potrebne su Vam poverljive informacije, kako biste na vreme zavrsili svoje obaveze ili zadovoljili razlicite kriterijume o uspesnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olaksicama koje nude samo privremeno resenje. Moguce je da Vam nedostaje suzdrzanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu licnih merila.


Vaga: Ne dopada Vam se saznanje da neko kritikuje Vase ideje, stoga pokusavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponasanju, jer greske koje ucinite mogu imati dvostruki efekat. Obratite paznju na nove dogadjaje koji se precutkuju iz Vama nepoznatih razloga ili na necije »neobicno ponasanje«. Sacuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobicnim situacijama.ljubavne zaoke« koje Vas nepotrebno razdvajaju. Cak i kada mislite drugacije to ne treba da vodi ka suprotstavljanju.

Škorpija: Nema razloga da ocekujete velike povlastice ili neciju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na resavanje nekih prakticnih ciljeva. Vazno je da pravilno procenite redosled poteza, koji vode ka poslovnom uspehu. Suzdrzite se od razlicitih provokacija, necije ponasanje ili emotivna uloga mogu lako da Vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promisljeni, ne morate izrazavati sve ono sto mislite.

Strelac: Ne dopada Vam se saznanje da neko ima skrivene namere, stoga insistirate na zajednickom suceljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju prakticnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Neko pocinje dodatno da Vas zbunjuje ili zabrinjava svojim cudljivim ponasanjem. Osecate potistenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijace Vam razgovor.

Jarac: Odbijate da prihvatite neciju ulogu u pregovorima, ne zelite da se nalazite izvan glavnih dogadjaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim nacelima i insistirate na nekim efikasnim resenjima. Neko Vas podstice na dobro raspolozenje i na aktivnu ulogu u razlicitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romanticnu atmosferu i da privucete neciju paznju.

Vodolija: Pazljivije posmatrajte svoju okolinu i ucinite sve sto je potrebno da razjasnite zajednicke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu vaznosti ili u skladu sa zajednickim dogovorom. Ukoliko Vam nedostaje necije prisustvo, potrazite odgovarajucu »zamenu« ili osobu za koju Vas vezuju slicna interesovanja. Najbolje cete se osecati uz osobu koju dobro poznajete.

Ribe: Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da Vas ubedjuju u suprotna resenja ili da se neko protivi Vasoj volji. Potrebna Vam je necija podrska, kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovno-finansijske namere. Vazno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu nista ne prepustajte slucaju, posebno kada imate svest o licnoj dominaciji.


Posted in Dnevni horoskop | Leave a comment