Dnevni horoskop za 29.mart 2013

Posted on March 28th, 2013 by admin


Ovan: Postoji osoba koja Vam odjednom pravi teškoće i vrši pritisak na Vas da se drukčije postavite. Ne upuštajte se u rizične poduhvate jer Vam se to može obiti o glavu. Ostanite ponosni u razgovoru sa partnerom i dajte do znanja da možete da pobedite trenutni problem.

Bik: Želite da na pravi način odgonetnete misteriozni znak neke osobe i da ostanete optimista na radnom mestu. Diskretno se raspitajte o svemu popričajte sa kolegama od poverenja. Neko iz neposredne blizine Vam se udvara. Obradujte dragu osobu poklonom koji već dugo želi i verujte joj, zato što zaslužuje.

Blizanci: Želja za pohvalama podstiče Vas na savršeno zalaganje na radnom mestu. Kolege primećuju da ste predani poslu. Na emotivnom planu sledi Vam novo iznenađenje.

Rak: Šesto čulo Vam poručuje da će se dogoditi nešto lepo, mada ne shvatate na pravi način znake koje Vam neko upućuje. Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu, ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Udvaranje Vam stiže sa više strana i to Vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ”ljubavni trougao”.

Lav: Nemojte dopustiti sebi impulsivno ponašanje, jer niko nije savršen. Nemojte biti preoštri prema kolegi koji je napravio grešku već popričajte uz razumevanje i nadu da će naredni radni zadatak biti bolje odrađen. Pokušavate flert sa nekim i imate loš utisak da suprotna strana nije zainteresovana. Imajte strpljenja sa partnerom i dajte mu objašnjenja koja zahteva.

Devica: Manji konflikt na početku radnog dana učiniće Vas nervoznim pa ste nepristupačni za kompromis o poslovnom poduhvatu. Vreme je da potražite pomoć kolege sa više iskustva. Nepoverljivi ste i niste u stanju da se opredelite iako postoji više osoba kojima se sviđate. Jasno recite šta mislite da ne biste nekome ulivali lažnu nadu.


Vaga: Treba biti optimističan, ali i objektivan! Ne budite ”u oblacima”. Neko iz kolektiva Vas namerno dovodi u neprijatne situacije i neće prestati dok se ne usprotivite. Vezano za ljubav, unesite u vezu izvesna osveženja i promene. Nema razloga za brigu.rzopleti. Bitno je da pravilno razmotrite postupke osobe iz okruženja. Osoba koju volite želi da vas poštedi nerviranja.

Škorpija: Previše verujete nečijim rečima i želite da se upustite u poslovni poduhvat sa neizvesnim ishodom. Danas neće biti jednostavno da usaglasite stavove i prihvatite rešenje koje bi zadovoljilo interese obeju strana. Šesto čulo Vam govori da nešto muči osobu koju volite. Ali, to što ste primetili zadržite za sebe, bar za sada.

Strelac: Bitno je da u razgovoru sa kolegama ostanete optimistični i motivisani. Oprezno isplanirajte kako ćete izneti svoj stav i na vreme objasnite sve, da Vas neko ne bi shvatio na loš način. Budite malo fleksibilniji prema partneru. Treba da prođe izvesno vreme da bi neke stvari bile sasvim definisane.

Jarac: Ne dopustite da neko manipuliše Vašim poslovnim odlukama i ne verujte svemu što čujete. Greška je danas vrlo moguća. Blizina partnera Vas motiviše na kreativnost. Razgovor je veoma poželjan.

Vodolija: Najnovije teškoće koje su na pomolu pobedićete ako se maksimalno usredsredite na posao i oko sebe okupite kolege od poverenja. Jedna lasta ne čini proleće, pa tako nemojte suditi ni o osobi iz blizine na osnovu jednog njenog gesta. Uključite se u zanimljiv razgovor i provedite vreme sa dragom osobom.

Ribe: Isplanirali ste mnogo toga lepog i to se kolegama sviđa. Nailazite na odobravanje. Želite da unapredite posao. Ako tragate za zanimljivom avanturom potrudite se da nekoga šarmirate, a ako ste u vezi ne bi bilo loše da priredite romantičnu večeru za dvoje.


Posted in Dnevni horoskop | Leave a comment