Dnevni horoskop za 26.avgust 2013

Posted on August 25th, 2013 by admin

Ovan: Na pomolu je zanimljiv splet okolnosti. Vodite računa o tome šta pričate i kako se ponašate u kolektivu. Uradite ono što se od Vas traži i naoružajte se strpljenjem. Na emotivnom planu osoba koju volite iskazaće zanimanje za planove koje joj predstavljate.

Bik: Mogući su nenadani problemi u komunikaciji sa kolegama, ali to ne treba da naruši Vašu prisebnost i spremnost da učestvujete u zajedničkom poslovnom poduhvatu. Razmišljate optimistično. Budite iskreni prema osobi koju volite.

Blizanci: Postoji neko ko sabotira Vaše profesionalne predloge i oglušuje se o kritike koje upućujete. Međutim, ne dopustite da zbog toga izgubite kontrolu nad samim sobom – ako to dopustite, na kraju ćete Vi biti najveći krivac. Što se tiče ljubavnog plana, budite realni i nemojte davati prazna obećanja.

Rak: Ako sve uradite blagovremeno i kako treba – očekuju Vas pohvale nadređenih. Kolektiv treba da se uveri da Vi možete da odradite ključni deo posla koji će svima doneti dobrobit. Finansijske transakcije danas su u znaku sreće. Sviđa Vam se neko ko je zauzet ili za koga mislite da Vas nikada ne bi primetio. Nemojte nepromišljeno da započinjete flert!

Lav: Odajete utisak osobe sigurne u sebe i očekujete da Vas kolege od poverenja podrže. Podstičete timski rad i svaki od kolega dobija zaduženje u skladu sa ličnim mogućnostima u trenutnom poslovnom poduhvatu. Novi flert je na pomolu.

Devica: Ovo je situacija u kojoj treba blagovremeno da mislite na sigurnost svog položaja. Rizični poduhvati mogu Vam ići na štetu. Danas neka rizikuju drugi, a Vi se držite oprobane i ustaljene strategije. Emotivnu vezu čini uzajamno poverenje i nežnost.


Vaga: Neko od kolega Vas podstiče na poslovni poduhvat sa krajnje neizvesnim ishodom. Budite mudri i ne poveravajte se svakome. Nedostaje Vam strpljanja, a to iritirajuće utiče na partnera.

Škorpija: Pribavili ste neka saznanja u kojima se krije formula koja će Vam doneti uspeh. Učinite pravovremen potez i ne gubite vreme! Dopustite partneru da danas bude malo dominantniji.

Strelac: Radi realizacije profesionalnog projekta neophodna Vam je nečija asistencija. Čudo se neće desiti, već pribavite značajna saznanja koja otvaraju nove šanse. Na ljubavnom planu neophodno je da budete kreativniji.

Jarac: Shvatili ste da ništa nije večno, ali tvrdoglavo se fokusirate na solucije koje su ranije bile dobro rešenje. Kolegama nepravedno namećete svoje stavove. Budite fleksibilniji. Moguće su razmirice sa partnerom, što će Vas demoralisati i učiniti razdražljivim. Pronađite način da se opustite.

Vodolija: Dobijate nedvosmislenu poruku da se ništa ne postiže bez zalaganja i truda. Učinite sve neophodno za dobrobit poslovnog poduhvata i dobrih kolegijalnih odnosa. Nemate potrebu da previše iskazujete svoje emocije, ali imponuje Vam nečije udvaranje.

Ribe: Vaše ambicije su danas naglašene. Ali, uspešna realizacija je neizvesna ukoliko Vas neko sa autoritetom ne podrži. Budite ljubazniji sa kolegama. Kada je reč o ljubavi, sigurnije je da ostanete u svojoj ”mirnoj luci” uprkos trenutnoj krizi nego da se upuštate u kratkotrajni ljubavni izlet koji bi mogao da naruši vezu u koju ste mnogo uložili.


Posted in Dnevni horoskop | Leave a comment