Dnevni horoskop za 23.mart 2013

Posted on March 22nd, 2013 by admin


Ovan: Odlučni ste da dovršite započeto, imate mnogo poslovnih ideja i želite da ih realizujete, bez obzira što je teren rizičan. Podstiče Vas sama pomisao na velika priznanja koja možete da dobijete. Sigurni ste u sebe i zadovoljni, verovatno zahvaljujući osobi koja Vam pruža ljubav.

Bik: Problem je na pomolu, ali ako se povedete primerima drugih koji su ranije uspevali – lakše ćete izaći na kraj sa problemom. Konsultujte se sa nekim ko je takve teškoće uspešno rešavao. Ne izlažite se opasnosti i ne odlučujte nepromišljeno. Danas se sa dragom osobom nećete najbolje razumeti, ali nemojte da lažete i oboje se potrudite da shvatite današnje stanje.

Blizanci: Izgledate srećno i to drugi uviđaju. Danas ćete maltene sve svoje ideje realizovati u dogovoru sa kolegama koje imaju autoritet. Pokažite više volje za alternative koje drugi predlažu i uklopite ih sa svojim idejama. Prepustite se divnim momentima sa dragom osobom, ali nemojte da planirate i obećavate nešto što je nemoguće ispuniti.

Rak: Stavovi u kolektivu su podeljeni, idealno bi bilo da solidarno ujedinite više ideja. Ne upuštajte se u neizvesne poslove i ne radite ništa brzopleto. Danas imate utisak da je osoba koju volite svojeglava, mada ćete Vi odlučiti o nečemu veoma važnom. Imate želju da vodite glavnu reč u presudnim trenucima.

Lav: Na radnom mestu ne odstupate od svojih planova i u razgovoru sa kolegama se služite oprobanom strategijom. Sposobni ste da ostvarite zamišljeno, a imate i ”keca u rukavu”. Srećni ste kada sve protiče onako kako ste planirali. Partner stiče dojam da ste nepopustljivi, ali uz malo razgovora ništa nije nerešivo.

Devica: Sposobnost da na pravi način odmerite situaciju i da isplanirate način rada pomaže Vam da postignete ono što nameravate. Znate da ste u boljem položaju ispred konkurencije i zato ste sigurni u sebe. Pored partnera osećate harmoniju i ne dopuštate nikome da to naruši. Zaštitićete svoje ukućane od suvišne brige.


Vaga: Ambiciozni ste i težite boljem, ali samim tim i zahtevnijem načinu rada. Ne možete više stvari postići odjednom, nešto mora imati prioritet, a šta će to biti – izaberite sami. Moguće je da kolektiv neće prihvatiti Vaše planove, ali ne shvatajte to suviše lično. Teško savladavate emocije, a velike su šanse da će Vas danas neko izazivati. Ljubav koju Vam pruža partner omogućiće da lakše podnesete današnje probleme.

Škorpija: Danas stanje na radnom mestu podrazumeva neke granice za koje treba da znate. Koliko ćete biti uspešni zavisi i od toga kako se slažete sa kolegama. Usprotivite se nezasluženim zamerkama i ne dopustite da Vas neko sankcioniše bez razloga. Osoba koju volite je danas pomalo čudna, trudite se da ga shvatite ali neke stvari ostaju nedorečene.

Strelac: Mnogo toga Vam je zanimljivo, ali Vam je teško da izaberete odgovarajuću soluciju – u nedoumici ste. Zbog izuzetne potrebe da se iskažete postižete impresivan učinak. Ne budite sebični prema osobi koju volite. Vodite računa o načinu na koji ispoljavate osećanja.

Jarac: Rešeni ste da uvedete nova pravila i idete na sve ili ništa. Optimizam i odlučnost vode u dobrom smeru. Mada, Vaš uticaj na kolege nije beskonačan. Nije pravi trenutak da partnera obavestite o svojim željama. Pratite njegovo raspoloženje i sačekajte odgovarajući trenutak za razgovor.

Vodolija: Sposobni ste da uočite dobru šansu na radnom mestu i da izaberete adekvatnu varijantu. Ide Vam od ruke i spajanje naizgled nespojivog, pa ćete biti pohvaljeni. Voljena osoba će pokušati da izbegne razgovor o nekim veoma važnim stvarima, ali Vi to nemojte dopustiti. Priredite lepo iznenađenje ukućanima i partneru.

Ribe: Branite svoje poslovne principe u cilju da ostvarite što veći pomak na radnom mestu. Danas će to ići malo teže, ali će Vam se doslednost svakako isplatiti. Danas ste dobre volje, zahvaljujući lepim dešavanjima na emotivnom planu. Prepustite se čarima ljubavi.


Posted in Dnevni horoskop | Leave a comment